Transportmesse på Gardermoen 2 – 4 september!

Møt Euroteknikk på den sagnomsuste og folkelige transporthappeningen på Gardermoen. Her forenes tilbydere og brukere av transportmateriell og møteplassen bidrar til å opprettholde landets viktige transportmiljø.

Euroteknikk har en stor stand og stiller denne gangen ut det aller siste innenfor populære produkter som maskinflak, dumperkasser, containere for farlig avfall, mindre containere for gaffeltruck, mm. De fleste av produktene benyttes innenfor transport og miljøhåndtering som du ser på bilde over av vår nyeste dumperkasse fra ILAB. Den vil for øvrig også være utstilt på messen.

Euroteknikk jobber konstant med å få kundene til å velge materialer som bidrar på miljøsiden og minsker utslipp av CO2. I tillegg også velger løsninger som gjør produktet mer robust og levetiden lenger. Vi kan bl.a. nevne at både Oslo Kommune, Stena Recycling, Metallco og Østbø velger lav egenvekt og mindre utslipp av CO2 ved å ha Strenx stål i sine krokcontainere. Her kan du lese mer om Strenx.

 

 

Vårt nyeste maskinflak har vi ustilt på messen!

Her har sjåførene bidratt med funksjoner og toleranser som gjør arbeidsdagen mer effektiv og mindre arbeidsbelastende og de sparer tid, og tid er penger. Vi nevner lave terskler fra bakkeplan til rampe og igjen opp til flaket. Med dette minskes skader på utstyret. Det er 9 bevegelige surrefester og andre smarte festeanordninger, bevegelig kjørerampe i bredden, hel stålkonstruksjon og rampe for norsk klima og gulvet på flaket er laget i hard Wood for ekstra lang levetid. Her kan du lese mer om vårt nyeste spesialutviklede transportflak.

Containere / Miljøskap for farlig avfall

Vi fører et bredt sortiment med containere og miljøskap til oppbevaring av farlig avfall. Skapene føres i standard utgaver eller vi kundetilpasser på mål, farger, design og utstyr. På messen kan du stift nærmere bekjentskap med våre skap og containere.

Binge – mindre containere for gaffeltruck.

Binge Containere gir stort volum på liten plass – sikre arbeidsforhold – enkel håndtering – god totaløkonomi. Se utvalget og last ned brosjyre.

Snart er vinteren her. Benytt anledningen til å reservere de sandsiloer du trenger til vinteren setter inn!

Vi gleder oss til messe og at vi endelig kan treffes igjen. Kaffen står klar!

 

Her er link til messen.

Velkommen!

 

 

 

Send forespørsel

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.