Tilbake til: Blogg: Kildesortering til inspirasjon Tilbake til: Nyhetsrom
Effektiv og trygg avfallshåndtering med Binge containere

Binge containere kan anvendes til innsamling og kildesortering av overskuddsmateriale, og kan benyttes på forskjellige typer arbeidsplasser. Containeren er utviklet for truck med gaffelspreder og er svært effektiv og trygg i bruk. Har du spørsmål om Binge containere?

Hva er Binge containere, og hvordan brukes de?

Binge containere er utformet og utviklet for mest mulig enkel og trygg kontroll under frakt av last. Containeren er helsveiset og solid i konstruksjonen. Binge containeren tømmes ved at avstanden mellom gaflene økes og fører trenger ikke å forlate førerplass. Låsemekanismen må ikke frigjøres manuelt, men styres i stedet direkte gjennom manøvrering av gaflene. 

Se alle våre Binge containere på våre produktsider.

Gunstige fordeler med Binge containere levert av EuroTeknikk

 • Kapasitet
  Binge-containere har stor kapasitet, og er enkle i bruk. De har nesten dobbel kapasitet sammenlignet med tippcontainere av samme størrelse. Avhengig av type og størrelse har Binge containere kapasitet på last fra 1000 – 2000 kg.
 • Sikkerhet
  Binge containere er svært trygge og sikre i bruk. Låsemekanismen og tømmingen skjer via truckens gafler, og føreren unngår dermed også manuell håndtering. Containeren kan enkelt plasseres der du ønsker, og kan også flyttes med jekketralle. Dette gjør arbeidet trygt og sikkert.
 • Kortreist og miljøvennlig
  Binge containere er produsert i Sverige, og er et miljøvennlig alternativ som følge av kortere frakt og mindre utslipp av Co2. Containerne er også miljøvennlige på grunn av sin lange levetid, og muligheten for reparasjon ved eventuelle skader. Containerens stålplater er pulverlakkerte, og er svært uimottakelig for korrosjon eller riper.
 • Økonomisk smart
  Binge containere er konstruert med utgangspunkt i god kvalitet og solide metoder. Det er et produkt med lang levetid, og kan brukes i mange år framover. Containeren er en investering som du tjener inn igjen økonomisk på grunn av holdbarhet, og gjennom muligheten for enkelt vedlikehold og reparasjon.

Varierte og allsidige bruksområder for Binge containere

Binge containere brukes i flere bransjer, og er i dag benyttet av flere store aktører i Norge. De egner seg blant annet for resirkulerings- og gjenvinningsstasjoner, logistikkvirksomheter, verksteder, trykkerier, sykehus, byggevarehus, rederier og varehus. Binge benyttes blant annet av Posten på deres terminalbygg på Østlandet i deres produksjonshall. Der bruker de Binge containerne aktivt i avfallshåndteringen sammen med blant annet avfallskomprimatorer.

Mange alternativer for anvendelse: Utforming og tilleggsutstyr

Binge containere kan leveres med et bredt sortiment av tilleggsutstyr, samt forskjellig type utforming basert på ønsket visuell profil. Containeren kan eksempelvis leveres med hjulsats, aluminiumslokk med gassdempere, og løfteører for krokløft for modeller 600 og 900. Binge containere kan også leveres med en tett duk i bunnen, slik at den kan frakte væskeholdig last. Det er også mulig å få containeren med uttak for gafler på containerens langside, samt med varmgalvanisert, rustfritt eller syrefast stål som materiale. Binge containeren kan også leveres med tilpasning for større gaffelmål.

Binge containere leveres i standard blå RAL 5005 farge, men kan leveres i flere ulike farger mot et tillegg i pris. Containeren kan derfor skreddersys til din virksomhets visuelle profil. EnviroPac hjelper dere med å tilpasse utstyret slik at det representerer din bedrift slik du ønsker det.

EuroTeknikk leverer et helhetlig tilbud

EuroTeknikk har markedets bredeste utvalg av ulike produkter for avfall- og kildesortering. Våre Binge containere gjør det enkelt og effektivt for din bedrift å håndtere overskuddsmateriale eller avfall, samt trygg frakt med truck.