BNS Miljø AS har skiftet navn til Euroteknikk AS.

 

I august 2020 fusjonerte BNS Miljø AS med Euroteknikk AS, og det nye navnet ble Euroteknikk AS.

BNS miljøcontainere har over 30 års erfaring med konstruksjon, produksjon, salg og utleie av miljøcontainere. Våren 2019 ble BNS Miljø AS en del av EnviroPac Group, som i tillegg til BNS Miljø AS består av selskapene EnviroPac AS, Euroteknikk AS og EnviroPac Utleie AS.

EnviroPac Group dekker et betydelig sortiment innenfor utstyr og maskiner til innsamling, lagring og komprimering/behandling av avfall. www.enviropac.no

I Euroteknikk tilbyr vi  markedets ledende merker på miljøcontainere: BNS, ILAB, GMM. I tillegg finner du i vårt sortiment BINGE containere for gaffeltruck, maskiner og utstyr til komprimering samt et sortiment innenfor farlig avfall og utstyr til kildesortering.

PRODUKTSORTIMENT. 

Miljøcontainere.

BNS Miljø har hatt en ledende posisjon på det norske markedet med sine BNS og GMM produkter etter oppkjøp i 2015. GMM var i mange år ansett som standarden i Norge og er produsert i mange tusen enheter. I vårt produktsortiment finner du containere for krok, lift, kombi, sedimentering, vipp, hjullaster, containere og skap for lagring av farlig avfall, spill oljetanker, containere til bilglass, EE-bur for innsamling av elektrisk avfall, strøsingelsilo og glasstativ for lagring og transport av glass. Innen for disse produkter finnes det forskjellige størrelser, kapasitet, halv- og helforsterket, åpen/lukket, forskjellige åpninger, sertifisert og mye annet.

Ståltyper som Hardox og Domex/Strenx erstatter i økende grad industristål, og gir en vektreduksjon på omlag 20%. Disse kan bygges med glattere yttersider, noe som gir lavere luftmotstand.

ILAB containere,
Skandinavias mest solgte, finner du også i vårt sortiment. Produktene er kjente for sin gode kvalitet hvor bl.a. krokcontainerne leveres med Strenx stålkvalitet. Sterenx er 3 x sterkere og 5-600 kg lettere sammenlignet med standard 235 stål. Spesielt gir dette fordeler innenfor miljø med mindre utslipp av Co2 og bedre økonomi med lettere last. ILAB har markedets sterkeste toppramme, noe som også forlenger levetiden på containeren.

Logistikk-tjenester er en sentral del av våre leveranser til miljøsektoren. Årlig sørger vi for at nærmere 7000 nye containere til Norge blir levert på riktig sted til rett tid, noe som er avgjørende for at våre kunder skal lykkes. Snakk med våre rådgivere som kan hjelpe deg med gode løsninger.

Maskiner og utstyr til kildesortering.

Vi samarbeider og tilpasser maskiner og utstyr for landets renovatører, IKS/kommuner og andre sentrale aktører i avfallbransjen. Individuelt tilpasser vi med farger, dekor og individuelle produktløsninger. I sortimentet finner du komprimatorer, kanalpresser, emballasjepresser, utstyr til innsamling av elektronisk og farlig avfall, sekkestativer, avfallsbeholdere, avfallsekker, mm.

EnviroPac Group er en del av San Sac Group som ble kjøpt opp av SULO Group i desember 2019. Gruppen er en av Europas største og ledende leverandør av maskiner og utstyr til kildesortering og oppbevaring av avfall.

www.sansacgroup.com

https://sulo.com/en/