Oppdatert sortiment på miljøskap og lagercontainere.

Miljøskap for oppbevaring av farlig avfall og lagercontainere for oppbevaring av EE-produkter / farlig avfall.

Det er lover og restriksjoner forbundet med produsentansvar, både for innsamling av farlig avfall og EE-avfall. Sikker innsamling, oppbevaring og transport med tilpasset utstyr, er helt avgjørende for å følge lovverket.

De fleste i bransjen er godt kjent med våre løsninger, med mer enn 30 års erfaring helt tilbake til BNS Miljø. Men, stadig utvikler vi nye produktkombinasjoner sammen med våre kunder. Det jobbes også aktivt med å tilpasse smarte nye løsninger med bakgrunn i råvarepriser og transportkostnader, til beste både for miljø og kostand for alle involverte.

Det siste tilskuddet på miljøskap, er skapene vi utviklet i samarbeide med Oslo kommune.

Miljøstasjonene er selvbetjente og finnes i to størrelser. De er sentralt plassert ved bensinstasjoner i den enkelte bydel, rundt omkring i Oslo. Man får nøkkel til stasjonen, som er låst, ved å henvende seg til personalet på bensinstasjonen. Her samles det inn farlig avfall fra husholdningene, som maling, motorolje, løsemidler, rengjøringsmidler, lysstoffrør, småbatterier, spraybokser, plantevernmidler, mm. Her kan du lese mer om Oslo-konseptet.

Alle våre skap og lagercontainere kan kundetilpasses med hyller, beholdere, bokser, oppsamlingskar for IBS og annet utstyr. For en ekstra sikkerhet kan vi også levere brannslukkeutstyr.

Vi  leverer standard vare, som vi også normalt har i lager for rask levering. Flere av renovatørene og kommunene ønsker egne løsninger tilpasset sine konsepter, hvor vi sammen utvikler og definerer fra tegnebrettet til ferdig produkt. Profilering er også viktig, for en så god kommunikasjon med innbyggerne som mulig. Her lakkerer, folierer og merker vi etter ønske.

I vårt standard sortiment finner du miljøskap og miljøcontainere fra 3,2 – 45 m3. Bli nærmere kjent med sortimentet her.

Ønsker du ytterligere informasjon eller et uforpliktende tilbud, ta kontakt med oss:

Send forespørsel

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.