Binge- og Tippcontainere TILBUD!

Containerne gir bra volum på liten plass - ut året har vi tilbud på begge løsningene. Ta kontakt!

BINGE Containere, er markedets Rols-Royce sammenlignet med vanlige Tipp-containere. Du får nesten dobbelt kapasitet, sikrere arbeidsforhold og mer funksjonell og rask håndtering -og en noe høyere pris. Når det er sakt, så kan nøkkelen for flere være å ha litt av hvert i porteføljen dvs. både Tipp- og Bingecontainere til å håndtere overskuddsavfallet.

TILBUD på både Binge og Tipp-containere ut året.

Til begge løsningene finnes det godt med tilbehør, og det er viktig at løsningen blir tilpasset den enkeltes behov. Det er derfor fint om du tar kontakt med oss, så finner vi riktig modell og gir deg et godt tilbud. Vi har stort utvalg og gode priser!

Her kan du lese mer om Binge containere ved å laste ned brosjyren – og du ser vårt sortiment på Tippcontainere, som er en kjent løsning for de fleste. Gode priser!

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud / løsning!