Nyhet! ET-SafetyBox

Sikker innsamling av digitale medier som mobiler, nettbrett, PC'er, mm.

Vi har tatt frem en sikker boks for innsamling av mobiler, nettbrett, bærbare datamaskiner, harddisker, etc. Boksen har sikkert innkast med slisse og låses med hengelås. På innsiden er det montert en brett, slik at det ikke er mulig å fiske/ta ut produkter fra boksen igjen. Enkel tømming med en hengslet sidedør. Boksen har universelt design og er konstruert på mål for maks transportutnyttelse.

Stor mengde produkter med dataminne i norske hjem.

I de tusen hjem finnes det i dag store mengder media med minne. Det er nok mange grunner til at produktene ikke blir levert, vi er jo en nasjon med «kjekt å ha» og mange er nok også engstelig for at personlig data skal havne på avveie. Men, nå er det på tide å ta grep. ET-SafetyBox er en sikker enhet å levere produktene i, og harddisken blir vanligvis slettet.

Verdifulle metaller.

Datautstyr består av verdifulle metaller, flere er det knapphet på, og nesten hele produktet kan plukkes i fra hverandre og gå til gjenvinning. Så her er det flere grunner til å rydde opp i hjemmet og levere mobiler og annet datautstyr til gjenvinning.

Bokser er utviklet for næringsliv og kommunale gjenvinningsstasjoner. Vi kundetilpasser ET-SafetyBox med merker/dekor og farger etter RAL fargeskala.

Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon og et tilbud:

Send forespørsel

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.