Farlig Avfall: Se høstens nyheter på utstyr og møt oss på Farlig Avfallskonferansen!

Avfallskonferansen arrangeres i Trondheim 15-16 november. Euroteknikk og EnviroPac er på plass og viser nyheter på miljøhus og utstyr.

Konferansen for farlig avfall er årets begivenhet og store treff i bransjen. EnviroPac sammen med Euroteknikk er selvfølgelig på plass, og vi har denne gangen tatt med oss flere nyheter i miljøskapet vårt.

«Oslo-løsningen».

En av våre største nyheter er  «Oslo-løsningen», dvs. miljøskap med åpning på kortenden, som bl.a. gir bedre utnyttelse av den innvendige plassen. Det er i samarbeide med Oslo kommune, for innsamling av farlig avfall til husholdningene, vi har bidratt til å levere både miljøskap og utstyr. Miljøskapene føres i både 17 og 24 m3.

UN-godkjente 2-hjuls beholdere.

Av annet du vil finne på vår stand, er UN-godkjente beholdere til både farlig avfall, aerosoler og væsker. For væsker finnes det bl.a. en spesialversjon som tåler varme opp til 140 grader C. Det er også mulig å få rosett i lokket og lufting på sidene. Rask og enkel lukking med låsespenner og lokkforsegling (patentert).

Nye traller som også passer utmerket i helseinstitusjoner.

 

 

 

 

 

Vi har et utvalg nye traller, som kan benyttes flere steder. Spesielt nevner vi for helseforetak på avdelingene. Trallene kommer i to versjoner, LARGE og SMALL, og kan utstyres med type beholdere etter behov.

Miljøstasjon for innsamling av småelektrisk, batterier, lyspærer og lysrør.

 

 

 

 

Sist men ikke minst nevner vi våre populære løsninger for innsamling av småelektrisk, lyskilder, lysrør og batterier på dagligvare og faghandel. Det nyeste her er en boks i stål for innsamling av batterier. Innvendig er boksen behandlet med et ripesikkert belegg som tåler temperatur opp til 800 grader C. Hele modulen er i stål og er betydelig mer brannsikker enn andre løsninger som flere butikkjeder benytter i dag.

Vi utvikler konsepter i samarbeide med våre kunder, med ivaretagelse av type avfall, mengder, design og farger. Her kan du bla i/laste ned vår oppdaterte katalog på miljøhus, containere og utstyr til farlig avfall:

Utstyr til innsamling og oppbevaring av elektronikk og farlig avfall:

På Farlig Avfallskonferansen møter du Heidi og Erlend, som ønsker deg velkommen til en hyggelig prat på standen. Har du spørsmål til utstyr, ta kontakt med oss og du får raskt svar:

Send forespørsel

    Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.