Velkommen til oss på Årskonferansen!

Avfall Norge. X-Meeting Point, Hellerudsletta, 6-8 september 2022.

Endelig møtes vi igjen!

Vi håper du er så heldig å ha sikret deg billett til årets happening, ÅRSKONFERANSEN, i regi av Avfall Norge. Onsdag morgen kl. 09:00 åpner utstillingen, og du er velkommen til å ta turen innom oss i løpet av de to messedagene, onsdag og torsdag.

Korte produktforedrag «hele dagen». Velkommen til oss i møterom A1.

Vi leverer flere enn 1000 prosjekter innenfor en rekke utstyrsområder til avfallshåndtering i løpet et år. Nå ønsker vi å dele flere av våre prosjekter med deg, slik at så mange som mulig rundt omkring i landet kan ta del i de gode løsningene. Prosjektene ivaretar både HMS, mer avfall til gjenvinning, driftsfordeler, digitale løsninger, mindre forbruk av energi, reduserte transportkostnader, mm. Vi gjør også et dykk i de nye forskriftene som gjelder fra 2023, og ser på utstyrsmuligheter som ivaretar fremtidens løsninger til kildesortering.

I denne  lenken finner du en oversikt over produktforedragene med tema og tidspunkter. I tillegg informasjon om flere aktuelle løsninger for næring og offentlig.

Hjertelig velkommen til oss, og en god kopp kaffe i containeren!

Ønsker du å avtale en prat / møte med oss i forkant, eller det er noe vi kan hjelpe deg med, så send en henvendelse til oss allerede i dag: