Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Nyhetsrom
Velkommen til vår stand på Årskonferansen til Avfall Norge!

MILJØCONTAINERE FRA BNS - ILAB - GMM

Endelig skal vi møtes igjen!

Avfall Norges Årskonferanse samler hele den norske gjenvinningsbransjen og deres interessenter til kunnskapsdeling, nettverksbygging og utstilling på tvers av verdikjeder. Konferansen har vært avholdt siden 1992 og har de siste årene samlet rundt 1000 deltakere. Til onsdag, den 9. juni,  braker det løs og konferansen avholdes digitalt for første gang.

Konferansen har navnet “Gjenvinnerne – vi kaster ikke bort fremtiden” og setter søkelyset på hvordan gjenvinningsbransjen og resirkulerte råvarer spiller en avgjørende rolle for en bærekraftig fremtid.

Et stort bidrag til å øke graden av gjenbruk og gjenvinning er utstyr og løsninger som avfallet skal samles inn, oppbevares, behandles og håndteres i, sammen da med hvordan hele prosessen legges til rette.

Hele onsdagen kan du besøke vår digitale stand og gjøre deg kjent med det aller siste innen miljøcontainere.  

Du finner flere av de ledende merkene hos oss, BNS, ILAB og GMM gir gode vibber for de fleste. Den kompetanse som vi har bygget opp gjennom flere år, har vi ikke minst hatt god nytte av det siste året med store utfordringer i markedet. En stor del av  våre leveranser er standard varer, men vi ser en økende grad av spesialutviklede løsninger. Flere og flere av våre kunder blir mer opptatt av miljø og funksjonelle arbeidsforhold for den enkelte, og ønsker å bidra med så bærekraftige løsninger som mulig.

Det kan være alt fra å benytte Strenx stål i prosjektene, som er markedets sterkeste stål med lav egenvekt, til funksjonelle kjøre/rampeløsninger som gir bedre arbeidsforhold. Vi fikser det meste med solide fabrikker og høy kompetanse i ryggen!

Mobil gjenbruksstasjon – leveres også nå i stasjonær utgave.

Både Oslo og Asker kommune har i flere år benyttet mobil gjenbruksstasjon som kommer hjem til abonnentene til faste avtalte tider. Det har vært en suksess! De samler inn EE-avfall, keramikk og porselen, trevirke inntil en meter lengde, metall, farlig avfall, egen avdeling for ombruk mm. Nå kommer den også i en stasjonær utgave som har større kapasitet. Avfallet samles inn i 4-hjuls avfallsbeholdere med gaffeltruck og det er mulig å få plass til inntil 12 stk. 660 plastbeholdere inne i stasjonen. Kuben Yrkesarena valgte denne løsningen. I den stasjonære gjenbruksstasjonen får de samlet utrolig mange avfallsfraksjoner på ett sted og rutiner for tømming tilpasses på en mye enklere måte.

Ikke en gjenbruksstasjon er lik. Vi tilpasser etter den enkelte kundes behov!

Nyheter.

Vi har flere nyheter innenfor farlig avfall, bl.a. spesialtilpassede tanker for innsamling av spillolje og flere løsninger av sedimenteringscontainere for rensing av slamvann. Våre populære miljøskap føres i standard utgaver og i tillegg leverer vi individuelle løsninger både på mål, utstyr, farger og design som er spesielt populært for IKS/kommuner og renovatører.

Vi ønsker deg velkommen til vår digitale stand. Her møter du kjente fjes som Ottar Hovstein, Hans Petter Jansson og Kjetil Bjørdal. Vi håper du er klar til å chatte med oss – og vi booker gjerne et møte med deg i løpet av dagen eller i tiden etterpå!

Har du i mellomtiden spørsmål, så ta kontakt her:

Ta kontakt.

 

Har du ikke meldt deg på Avfall Norge sin Årskonferanse, så er det ikke for sent. Programmet er omfattende, spennende og med fokus på den sirkulære økonomien:

https://gjenvinnerne.no/

Velkommen til en spennende digital og innholdsrik dag!