Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Nyhetsrom

Mindre containere som gir stort volum på liten plass, sikre arbeidsforhold, enkel håndtering, god totaløkonomi. Sist men ikke minst er Binge et virkelig godt bidrag til den sirkulære økonomien!

Binge containere anvendes til innsamling og kildesortering av overskuddsmateriale, og kan benyttes på forskjellige typer arbeidsplasser som byggevarehus, lager, resirkulerings og gjenvinningsstasjoner, logistikkvirksomheter, verksteder, sykehus, rederier og varehus. Binge benyttes blant annet av Posten på deres terminalbygg på Østlandet i produksjonshallen. Der bruker de Binge containerne aktivt i avfallshåndteringen sammen med blant annet avfallskomprimatorer.

Ny brosjyre og og nye modeller!

Vår nye brosjyre kan du laste ned nederst i artikkelen. Her får du en god oversikt på alle tilpasninger og alt tilbehør som er mulig med Binge. Du finner alt fra hjulsett, alulokk m/gassdemper til ører for krokløft, rustbeskyttelse, mm.

Vår nyeste tilskudd i familien er Binge 3900. Her får du en modell med virkelig god kapasitet som vi forventer vil bli en bestselger. Den kan håndteres fra to sider og kan også utstyres med hjul.

Hva er Binge container

Binge containere er utformet og utviklet for mest mulig enkel og trygg kontroll under frakt av last. Containeren er helsveiset og solid i konstruksjonen. Containeren tømmes ved at avstanden mellom gaflene økes og fører trenger ikke å forlate førerplass. Låsemekanismen må ikke frigjøres manuelt, men styres i stedet direkte gjennom manøvrering av gaflene.

Gunstige fordeler:

 • Kapasitet
  Binge-containere har stor kapasitet, og er enkle i bruk. De har nesten dobbel kapasitet sammenlignet med tippcontainere av samme størrelse. Avhengig av type og størrelse har Binge containere kapasitet på inntil 3900 liter.
 • Sikkerhet
  Binge containere er svært trygge og sikre i bruk. Låsemekanismen og tømmingen skjer via truckens gafler, og føreren unngår dermed også manuell håndtering. Containeren kan enkelt plasseres der du ønsker, og kan også flyttes med jekketralle. Dette gjør arbeidet trygt og sikkert.
 • Kortreist og miljøvennlig
  Binge containere er produsert i Sverige, og er et miljøvennlig alternativ som følge av kortere frakt og mindre utslipp av Co2. Containerne er også miljøvennlige på grunn av sin lange levetid, og muligheten for reparasjon ved eventuelle skader. Containerens stålplater er pulverlakkerte, og er svært uimottakelig for korrosjon eller riper.
 • Økonomisk smart
  Binge containere er konstruert med utgangspunkt i god kvalitet og solide metoder. Det er et produkt med lang levetid, og kan brukes i mange år framover. Containeren er en investering som du tjener inn igjen økonomisk på grunn av holdbarhet, og gjennom muligheten for enkelt vedlikehold og reparasjon.

Mange alternativer for anvendelse: Utforming og tilleggsutstyr

Binge containere kan leveres med et bredt sortiment av tilleggsutstyr, samt forskjellig type utforming basert på ønsket visuell profil. Containeren kan eksempelvis leveres med hjulsats, aluminiumslokk med gassdempere, og løfteører for krokløft for modeller 600 og 900. Binge containere kan også leveres med en tett duk i bunnen, slik at den kan frakte væskeholdig last. Det er også mulig å få containeren med uttak for gafler på containerens langside, samt med varmgalvanisert, rustfritt eller syrefast stål  som materiale. En meget økonomisk valg er å rustbeskytte med primer. Binge containeren kan også leveres med tilpasning for større gaffelmål.

Binge containere leveres i standard blå RAL 5005 farge, men kan leveres i flere ulike farger mot et tillegg i pris. Containeren kan derfor skreddersys til din virksomhets visuelle profil. EnviroPac hjelper dere med å tilpasse utstyret slik at det representerer din bedrift slik du ønsker det.

Euroteknikk leverer et helhetlig tilbud

Euroteknikk er har sammen med sine søsterselskaper markedets bredeste utvalg av ulike produkter for avfall- og kildesortering. Våre Binge containere gjør det enkelt og effektivt for din bedrift å håndtere overskuddsmateriale eller avfall, samt trygg frakt med truck.

Last ned brosjyren her:

Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon på tel. 400 06 130 / mail info@euroteknikk.no
eller send inn skjema:

Send forespørsel

  Ved å huke av her samtykker du til å motta elektronisk kommunikasjon fra Enviropac
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.