Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Nyhetsrom
ILAB miljøcontainere

Skandinavias mest solgte miljøcontainere for innsamling, oppbevaring og transport av avfall

I Euroteknikk sortimentet finner vi tre forskjellige ledende merker på miljøcontainere: BNS, GMM og ILAB.  Dette gjør at vi tilbyr våre kunder et så komplett sortiment som mulig. ILAB er kjent som den ledende leverandøren av miljøcontainere i Skandinavia, med en klar markedsledende posisjon i Sverige. BNS har en ledende posisjon på det norske markedet.

ILAB miljøcontainere.

Sortimentet er utviklet med kundene i sentrum med over et 100-talls containermodeller som kontinuerlig forbedres i samarbeide med våre kunder. ILAB’s konstruksjonavdeling tar frem et forslag med den hensikt å bidra til å forsterke kundenes konkurransesituasjon. Deretter gjennomføres et utviklingsprosjekt. Vår målsetting er å være en partner, ikke bare en leverandør.

Produktene produseres på en ny og moderne fabrikk i Polen og holder høy standard selv mot Skandinaviske mål. Den er ISO9001, ISO14001 og PN-N.18001:2004 sertifisert.

 • I sortimentet føres et bredt utvalg av lift- og krokcontainere, samt flere kombinasjoner . Vi trekker frem følgende kvaliteter på ILAB krokcontainere:
  • STRENX 700 leveres på de fleste av ILAB’s krokcontainere.
  • STRENX er 3 x sterkere enn standard 235 stål
  • ILAB krokcontainer er opp til 5-600 kg lettere en sammenlignbare S235 containere
  • Lavere egenvekt gir miljøgevinst og bedre økonomi
  • ILAB har markedets sterkeste toppramme – lenger levetid
  • ILAB er sertifisert: «MY INNER STRENX» fra stålprodusenten SSAB

Ledende aktører innen gjenvinningbransjen har valgt ILAB som sin samarbeidspartner eller uttrykt å en annen måte: «I praksis utvikler vi nye og lettere måter å håndtere avfallet på sammen med gjenvinningbransjen.

Direkte link til ILAB web side med et fullverdig sortiment på miljøcontainere.

 

Send oss gjerne en forespørsel så tar vi kontakt med deg: