Tilbake til: Nyheter Tilbake til: Nyhetsrom
ILAB rangeringskrok

Ved hyppig forflytting av krokcontainere jobber du mye raskere med en rangeringskrok

ILAB har utviklet en ny rangeringskrok

På miljø- og gjenvinningstasjonene er det ofte flere krokcontainere i bruk.  Spesielt under vårrengjøringen og om sommeren, men også resten av året, vil den roterbare rangeringskroken for hjullaster komme godt med under hyppig forflytning av containerne.

Når plassen er overfylt, blir det blir mye enklere og manøvrere rund hindringer. Du kan også svinge skarpere ved hjelp av den teleskopiske og roterbare koken, noe som også gjør det mye enklere å parkere.Påkjenningen for løftebøyle og selve rangeringskroken er betydelig mindre, og reduserer slitasje betraktelig. Prisen ligger ikke høyere enn standard faste rangeringskroker så dette er god økonomi.

 

 

Rangeringskroken er testet i Sverige

På Tranås Återvinningscentral i Sverige har de bl.a. testet rangeringskroken og de er meget fornøyde. Det blir enklere å manøvrere når plassen er overfylt og å parkere «går som en lek». Rangeringskroken oppfyller alle krav og er den beste rangeringskrok de har hatt, sier Per Lorentzsson. Rangeringskorken er verd sin pris og det er veldig positivt at det finnes reservedeler på lager for rask levering om det behøves.

Vi er meget godt fornøyde og kan gi våre varmeste anbefalinger videre. Her kan du se video av rangeringskroken.